Evenement

  Print 

Verbreed uw horizon tijdens de wervingsdag ‘Europe is Calling!’

Staat u graag klanten te woord en ziet u het als een uitdaging om keer op keer de beste service te verlenen? Heeft u altijd al willen werken in een bruisende stad zoals Praag, Athene, Dublin of Lissabon? Kom dan naar de wervingsdag ‘Europe is Calling!’ op vrijdag 29 september in Amsterdam.

Aan de slag in een internationaal contactcenter

Ontmoet op 29 september diverse buitenlandse werkgevers die op zoek zijn naar medewerkers die goed Nederlands spreken en voor een internationaal contactcenter willen werken. Ga in gesprek met recruiters en ontdek wat mogelijk is! 

Wat kunt u tijdens ‘Europe is Calling!’ verwachten?

  • Ruim aanbod aan vacatures in sales, recruitment, customer service en customer support in diverse Europese steden. Bekijk de vacatures (pdf, 1,6 MB).

  • Recruiters van diverse Europese contactcentra

  • Adviseurs van UWV Internationaal en EURES Nederland die alles kunnen vertellen over wonen en werken in Europa en de gevolgen voor bijvoorbeeld uw sociale zekerheid als u gaat werken in het buitenland

Aanmelden voor ‘Europe is Calling’

Meld u aan via het aanmeldformulier van het evenement. Na registratie ontvangt u een bevestiging per e-mail. Deelname is kosteloos.

Bereid u goed voor en neem een (Engelstalig) cv mee.

EURopean Employment Services (EURES)

UWV is lid van EURES, een samenwerkingsverband tussen de Europese Commissie (EC) en de arbeidsvoorzieningsorganisaties binnen de lidstaten van de Europese Economische Ruimte (EER) en Zwitserland. Volg EURES Nederland op Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen!

Evenement : Wervingsdag ‘Europe is Calling!’
Startdatum : 29 september 2017
Tijd : Van 10.00 uur tot 15.00 uur
Organisator : UWV / EURES Nederland
Locatie : Aristo Accomodaties, Teleportboulevard 100, 1043 EJ, Amsterdam. 3 minuten lopen vanaf NS station Amsterdam Sloterdijk.
Plaats : Amsterdam
Toegang : Gratis. U krijgt geen reiskostenvergoeding.
Contact : EURESinfo@uwv.nl