Solliciteren

Solliciteren

Een baan vinden die goed bij u past is best een uitdaging. Of misschien begint u liever een eigen bedrijf of zoekt u werk in het buitenland. Hoe pakt u dit aan? Op werk.nl helpen we u op weg met tips over solliciteren, opleidingen, contracten en salaris. Doe ook onze tests en online trainingen.

Solliciteren en werk zoeken

Vacatures zoeken, een sterk cv maken, een goede sollicitatiebrief schrijven: het vinden van werk is soms een flinke uitdaging. Onze tips over solliciteren en netwerken helpen u op weg.

Meer info

Test uzelf

Doe de testen en ontdek waar u goed in bent, welk werk bij u past en hoe u het solliciteren aanpakt. De testen doet u op andere websites.

Meer info

Ontwikkel uzelf

Om werk te vinden is het belangrijk dat u de juiste kennis en ervaring heeft en dat u zich goed kunt presenteren. Uzelf blijven ontwikkelen is dan ook de beste aanpak.

Meer info

Eigen bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten levert werk en inkomen op. Ook met een uitkering kunt u, onder voorwaarden, voor uzelf beginnen. Ondernemer of zzp'er worden vanuit een uitkering, daar komt heel wat bij kijk...

Meer info

Werken in Europa

Waar moet u allemaal rekening mee houden als u wilt werken in Europa en hoe bereidt u zich goed voor? U leest het hier.

Meer info

Contract en loon

Als u ergens gaat werken, kunt u te maken krijgen met verschillende soorten contracten zoals een tijdelijk contract, een flexibel contract of een vast contract. Als u een arbeidsovereenkomst afsluit, ...

Meer info